Recent Posts

  Miehen orkku hekku homoseksuaaliseen

  Vaikka tietysti kai olisi pitänyt. Mutta ei tämä keskustelu ollutkaan semmoinen suitsait pinoon - juttu, kyllä se varmasti jatkokeskusteluja poikii. Parempi lupa jälkikäteenkin kuin ei ollenkaan! Ilmeisesti Ykkösmiehen libido on sitten olematon, koska yleensä miehet haluavat elää saman katon alla sen ihmisen kanssa, jonka kanssa sekstailevat.

  Mahtava käänne, onnittelut puumalle ja hatunnosto ykkösmiehelle! Itse elän avoimessa suhteessa, mutta asiasta tietävät vain lähimmät ihmiset, koska koen että se ei ole vielä sosiaalisesti hyväksyttyä. Tällainen suhde toimii meillä erinomaisesti ja ihmettelenkin miksi useammat eivät päädy samaan ratkaisuun. Meidän tilanne tosin eroaa puumasta siten, että harrastamme pääosin suhteen sisäistä seksiä, ulkosuhteet ovat vain lisäbonus muutenkin tyydyttävään seksielämäämme.

  Mutta mahtavaa kuulla kokemuksia myös erilaisista avoimista suhteista! Joo, mekin ollaan tuota pohdittu että kenelle kertoa. Ehkä tarpeen mukaan kerromme, muuten emme juurikaan toitottele. Mistä sitä tietää vaikka meidänkin suhde tästä vielä seksuaalisesti piristyisi periksi ei anneta! Avoin suhde ihan virallisena suhdemuotona on meille kummallekin täysin uusi käsite, eli varmaan tulee jossain vaiheessa kysymysmerkkejä vastaan Joku tuolla ylhäällä kyselikin tarkkoja määritelmiä, niistä luultavasti kuullaan myöhemmin lisää?

  Pakko myös myöntää, että rupean melko vahvasti arvelemaan kuinka reaaliaikainen blogi loppujen lopuksi on, ei sillä että siinä olisi mitään pahaa. Joo siis nuo tarkat määritelmät on meiltäkin vielä vähän hakusessa, itseasiassa eilen tuli ensimmäinen "kunnon" määritelmä puolivahingossa kun vitsailin jotain Ykkösmiehen aikasta komean ex-kollegan kutsumisesta saunaan, niin Ykkösmies heitti että yhteiset tuttavat on sitten mieluiten jätettävä rauhaan.

  D Ei me jotenkin vielä osata ranskalaisin viivoin listata että mitä saa ja ei saa tehdä, tätä suhdemuotoa täytyy vielä molempien opetella. Blogi on melkein reaaliaikainen, useimmat postaukset on tosin kirjoitettu etukäteen ja julkaistu myöhemmin nämä yleensä tunnistaa siitä, että ne on ajastettu aamuksi ; ja tämä johtuu siis siitä, että bloggaan töissä pikku pätkissä.

  Ja tietysti jos jotain tosi ajankohtaista tulee, niin se kiilaa sitten postausjonossa kyllä, jonossa; mulla saattaa olla muutama postaus ajastuksessa etummaiseksi.

  Harvoin mulla kuitenkaan kahta-kolmea enempää on "valmiiksi" kirjoitettuna. Eli esimerkiksi tämän päivän postaus oli kirjoitettu tiistai-iltapäivästä, ja keskustelu käytiin siis maanantai-iltana. Aijuu, vai tarkoititko että kirjoitan x vuotta sitten tapahtuneista tapahtumista? D Olisikin, niin tietäisin itsekin, miten tässä käy! Onko sillä väliä, mitä te keskenänne sovitte, kun kuitenkin tulet tekemään ihan mitä itse tahdot? Itsr asiassa mullakin kävi mielessä, että tämä saattaisi johtaa siihen, että avioseksiä olisi taas, kun paineet on nollattu.

  Itse lopetin sun blogin seuraamisen jo silloin kun olit nörttipojan kanssa ja teillä oli jotain ryppyjä rakkaudessa. Mulle tuli tästä liian paha mieli sun aviomiehen takia ja se tyyli millä kerroit nörttipojan liian pienestä peniksestä oli jotenkin liikaa Seurasin kuitenkin otsikkoja kun ne tuossa etusivulla vilkkuivat ja onneksi tänään klikkasin kirjoituksesi auki! Tykkään tosi paljon sun tavasta kirjoittaa ja nyt jään kyllä mielenkiinnolla seuraamaan kuinka tässä käy.

  Eihän tässä muiden mielipiteillä väliä ole, mutta mun mielestä teit tässä nyt tosi hyvän ratkaisun, joka on reilu kaikkia osapuolia kohtaan. Nörttipenisgatea en enää ala sen enempiä kommentoimaan, mutta voin luvata, etten tulevaisuudessa paljasta mitään penismäisiä yksityiskohtia.

  Voisiko olla mahdollista, että miehesi on hakenut seksin myös muualta ja nyt vain avoimesta antaa luvan siihen myös sinulle? Käytännössä siis molemmat harrastatte seksiä muualla ja punkkaatte muuten samassa kämpässä. Jostain syystä minulla on alusta asti ollut fibat, ettei miehelläsi välttämättä ole asiat ihan niin kuin ne sinulle näyttäytyvät Mutta onnea tuosta keskustelusta, helpottaa varmasti sinua ja saat vähemmän hate-mailia: Kaikkihan on aina mahdollista.

  Mutta se ei enää ole olennaistakaan, nythän mennään molemmat sitten ihan "luvan kanssa". Huh, huh, nyt ihan oikeasti meinasi mennä aamukaffet väärään kurkkuun kun luin otsikon: Ja onnea uudesta käänteestä, olen onnellinen sinun puolestasi, olisipa itsellänikin yhtä suurta rohkeutta kohdata vaikeita asioita: Kyllä se rohkeus jostain lopulta kumpuaa kun on tarpeeksi kauan ollut vaikeassa tilanteessa.

  Kiva lukea tällainen postaus. Varmasti iso helpotus sinulle, ja voisin ainakin kuvitella, että hänellekin. Semmosta tässä mietin lukiessani, että oot kyllä kirjoittanutkin sun ja Ykkösmiehen seksielämästä koko suhteenne ajalta olen lukenut kaikki postauksesi joskus, mutta en kovin tarkasti muista , mutta luuletko, että siitä irtoaisi jonkinlaista katsausta? Lähinnä sitä, miten asia on kehittynyt tuohon pisteeseen, jossa se nyt on, ja millaista teillä oli sitä ennen, kun intiimielämä alkoi hiipua.

  Musta tuntuu jotenkin tosi oudolta ja epäkohteliaalta pyytää tällaista, mutta blogin teeman huomioon ottaen se on kai sopivaisuuden rajoissa? Tarkoitatko jonkinlaista "elämänkaarta" kanivuosista nykytilanteeseen? D Täytyy ensin itse hieman pysähtyä miettimään, että miten se itseasiassa menikään, näin jälkeenpäin kun tuntuu vaan että yhtenä päivänä vaan heräsi ja huomasi että seksiä ei ole.

  Ne suhteen eri vaiheet olisi tietysti hyvä tunnistaa ja "dokumentoida", jospa siitä oppisi jotain. Mun mielestä toi on aika hyvä postausidea! Että älä huolehdi, ihan sopivaisuuden rajoissa ainakin minun mielestäni. Onpa kiinnostavaa kuulla, miten tarina jatkuu ja muuttaako asia jotain teidän välissänne. Voisi kuvitella, että omiakin tunteita pääsee tarkastelemaan vielä uudella tasolla, kun syyllisyys pettämisestä ei enää ole päällimmäisenä. Tai kun avoin suhde nyt ilmeisestikin on tavallaan sinulle ja sun tarpeisiisi.

  Keskustelu ja sen lopputulema olivat varmasti helpottavia sinulle. Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön » tästä. Minä en ole onnellinen näin. Ykkösmies katsoi minua pitkään. Edellinen juttu Seuraava juttu. Juuri tänään aurinko paistoi kirkkaasti ja oli erinomainen päivä naiskennella. Tosin niin olisi omasta mielestäni ollut vaikka olisi satanut räntää ja pikkukiviä.

  Lähetin Ilkalle tekstiviestin ja Ilkka kertoi olevansa juuri nyt rannalla, mutta seuraan sopi liittyä. Käväisin huuhtelemassa suoleni ja ajattelin pukea uimahousut jo valmiiksi ylleni, mutta seisova kaluni ei taipunut niiden sisään.

  Niinpä laitoin shortsit ja lähdin innokkaasti matkaan paljain ylävartaloin. Ihan tavanomainenkin pano maittaisi tänään. Saavuin leveän joen varressa sijaitsevalle hiekkarannalle, jolla oli puolen päivän aikoihin muutamia uimareita. Ilkkaa ei näkynyt mutta tiesin mistä hänet löytäisin. Kiesin veteen työntyvän, horsmaa kasvavan kumpareen ympäri.

  Sen takana olin pieni suojaisa kaistale heinikon ympäröimää hiekkaa. Ilkka makaili alasti suurella rantapyyhkeellä aurinkolasit silmillään. Taaempana olivat hänen reppunsa ja pieni kylmälaukku, josta hän näkyi nauttineen sekä olutta että mineraalivettä. Ilkka tuntui torkkuvan ja minulla oli tilaisuus tarkastella häntä kunnolla. Ilkka ei ollut naamastaan erityisen hyvännäköinen, mutta minä en piitannut eikä Ilkan kaulanalaisissa osista ei löytynyt valituksen aihetta.

  Ilkalla oli isot hartiat ja jäntevät rintalihakset joissa tököttivät vaaleanpunaiset nännit. Ilkan vatsa oli litteä, jalat olivat pitkät ja lihaksikkaat. Varsinainen herkku löytyi niiden välistä. Ilkan karvattomat kivespussit riippuivat vaaleanpunertavina auringossa ja hänen leikattu kullinsa makasi paksuna lerppana siinä missä olisivat kasvaneet Ilkan munakarvat, ellei hän olisi ajanut niitä säännöllisesti.

  Ilkka piti myös päänsä sheivattuna mutta arvelin hänen olevan vaaleaverinen. Ilkan karvaton, sileä vartalo hohti pikkuriikkisistä hikihelmistä ja hiivin paljain jaloin lähemmäs. Ilkka ei tuntunut havahtuvan ennen kuin polvistuin hänen vierelleen ja poimin huulillani hänen kullinsa suuhuni.

  Ryystin innokkaasti onnistuttuani yllättämään Ilkan ja hänen kullinsa alkoikin kasvaa suussani. Ilkkaa kohotti kätensä ja hieroi perseenposkiani shortsieni läpi. Sitten hän veti ne takaa alas ja puristeli paljasta persettäni ja nipisteli sormillaan ahkerassa käytössä olleen persereikäni turvonneita reunoja.

  Sitten Ilkka veti sylkisen pamppunsa suustani, siirtyi pyyhkeeltä taakseni ja alkoi muitta mutkitta painaa sitä persereikääni. Vedin terävästi henkeä kun liukas terska upposi peppuuni. Ilkka veti shortsini kokonaan alas. Olin kontallani puolittain hiekalla puolittain pyyhkeen päällä kun Ilkka työnsi ison munansa perseeni pohjaan asti ja alkoi naida minua tiukasti. Huokailin kiihottuneena kun Ilkan kalu kulki sisään ja ulos ja hänen lihaksikkaat lanteensa hytkyttivät punehtuvia perseenposkiani.

  Sitten Ilkka lopetti yllättäen. Käänsin päätäni katsomaan mikä oli vialla, mutta Ilkka vain ilmoitti aikovansa kusta sisälle perseeseeni. Enempiä aikailematta tunsikin miten märkä virtsa alkoi liristä sisälle suoleeni. Sitten sitä alkoi suihkuta kuumana koskena joka tuntui kastelevan minut ihoni alta päätäni ja käsiäni myöten.

  Voihkin nautinnosta ja hiki kihosi pinnalleni kun vatsani täyttyi ihanasta miehen kusesta. Ilkka kusi viimeiseen pisaraan saakka ja veti sitten kyrpänsä ulos. Kusi poltti mahassani ja aurinko kuumotti ihoani. Ilkka käänsi minut selälleni makaamaan ja tunki kusen kostuttaman kivespussinsa suuhuni mutusteltavaksi samalla kun puristeli omaa, kuumottavan kovaksi jäykistynyttä kulliani. Imeskelin Ilkan palleja vatsa velloen, hänen kusemisensa oli kuitenkin saanut omankin virtsarakkoni toimimaan ja purppuranpunaisesta terskastani purkautui kusisuihku Ilkan käsille.

  Ilkka käänteli kulliani ja suihkutti kustani omalle rinnalleen, lorotti sitä suuhunsa ja sylki sen ulos naamalleni.

  ...

  MIES HALUAA MIESTÄ PORNO ELOKUVIA GAY

  He harrastavat seksiä silmät kiinni, koska mielikuvat ovat kauniimpia kuin todellisuus. Seksin jälkeen Kerttu toivoo, että Erkki lähtisi, mutta Erkki jääkin köllöttelemään sänkyyn ja painaa silmäluomet kiinni. Avata läppäri, radio, tv, kaivaa imuri esille, kolistella tiskejä altaassa, pukea esimerkinomaisesti takki päälle, avata ulko-ovi valmiiksi, sytyttää tulipalo.

  Kertoa, että isä on tulossa nikkaroimaan vessaa, äiti leipomaan pullia, veli palaa hirvimetsältä kiväärin kanssa, töihin pitää mennä, piha täytyy kolata, naapurin kissa ruokkia, siskon lapset hakea päiväkodista.

  Kysyä, pitäisiköhän Erkin jo lähteä? Soittiko Erkki jo taksin? Huomauttaa, että kengät ovat tuossa. Sanoa, ettei saa nukuttua, jos Erkki on siinä vieressä kuorsaamassa. Ihmisillä on jo synnynnäisesti erilaiset libidot. Jotkut kiinnostuvat seksistä hyvin varhain ja toiset eivät meinaa innostua ollenkaan. Seksiin suuntautuneet Vahva seksuaalinen halukkuus alkaa hyvin nuorena. Tämä joukko leikkii lapsena seksileikkejä ja hakeutuu vastakkaisen sukupuolen seuraan jo lapsena ja nuorena heteroseksuaaleilla.

  Kiinnostus toista sukupuolta kohtaan on vahvaa. Suudelmat ja hyväilyt aloitetaan varhain ja yleensä kokemuksista nautitaan kovasti. Monogaamiset Kiinnostus seksiin on vähäisempää kuin seksiin suuntautuneilla ja se alkaa paljon vanhempana. Seksiä halutaan harrastaa sen oikean kanssa ja toiveena on löytää heti loppuelämän kumppani. Haluja ja fantasioita on vähänlaisesti. Tutkijat kuvaavat ryhmää sanoin: Kokemuksiin ajautuneet Eivät ole osanneet ilmaista tai tiedostaa mihin kohdistaa seksuaalisen halun intressiä.

  Usein hankkineet kokemuksia hyvin nuorena ja tuntevat, että ovat kokeneet liian paljon liian varhain. Ajautuneet katuvat tekemisiään ja haluaisivat pyyhkiä ainakin osan kokemuksistaan pois. Osa kokee tulleensa hyväksikäytetyksi. Seksielämä ei ole ollut kunnolla hallinnassa. Estoiset halukkaat Ryhmällä on varhainen vahva mielenkiinto seksiin, mutta kokemuksia kertyy vähän ja myöhään. Kehitys on saattanut pysähtyä esimerkiksi ujouden takia.

  Kokemuksia hankkineilla saattaa syntyä jopa vuosien taukoja seuraavaan kumppaniin. Estoiset toivovat, että olisivat hankkineet enemmän kokemuksia aiemmin; he ovat eläneet puutteessa. Heillä on paljon fantasioita, mutta seksuaalisuus ei ole oikein kunnolla hallinnassa. Rivot sanat tulevat tekstiin automaattisesti. Minä en niitä sinne laita. Minulla taitaa olla lukihäiriö, sillä luulin alun perin, että kirjoittaisin keksiblogia. Itkin ja häpesin viikon, kun kuulin, että olin väärässä.

  Epäilen, että toimituksen miespuoliset henkilöt tekevät jotakin tekstilleni. Minä en tee mitään. Haluan muistuttaa, että olen neitsyt ja käyn joka ilta nukkumaan kädet peiton päällä. Mikäli joskus hairahdun haureuden tielle, teen sen vasta tarkoin valitun miespuolisen aviopuolisen kanssa.

  Silloinkin teen sen pimeässä ja hiljaa. Mihinkään en koske enkä katso. Vaikka kuvani vieressä lukee, että kirjoitan gradua pornografisesta kirjallisuudesta, se ei tietenkään pidä paikkaansa, kyse on markkinointikikasta.

  Jos joskus löydän jotakin syntistä, poltan sen heti. Tiedäthän äiti, että viikonloput vietän kotona, aivan kuten opetit. Musiikkia kovaa soittavissa ravintoloissa en käy. Niissä on paljon miehiä pahat mielessä. Jokainen mies kantaa mukanaan pipettiä ja litran pulloa tyrmäystippoja, joita ne haluaisivat laittaa lasiini. Ja mitenkä pääsisin edes yöllä kotiin? Olisin yksin ja peloissani. Ja entä jos joku tulisi juttelemaan minulle keskellä yötä?

  Onneksi minulla on aina mukana pippurisumutepullo, jonka lähetit. Kerran sumutin vahingossa posteljoonia, joka tuli samaan hissiin kanssani. Se puhui jotakin laatikostani ja kuinka se on täysi eikä sinne saa tungettua mitään. Koskaan ei voi olla varma. Ja olit oikeassa stringeistä.

  Ne eivät lämmitä ja ovat kamalia, syntisiä. Ompelin kaikkiin stringeihini pakaranlämmittimet. Nuoret aikuiset voidaan jaotella erilaisiin kivoihin ryhmiin seksuaalikäyttäytymisen perusteella.

  Krista Papp, Osmo Kontula ja Kati Kosonen tutkivat parittelukumppanien määrää, kontaktien laatua sekä riskinottoa. Tutkijoiden mukaan seksuaalisuus on vuorovaikutusta. Ja tämä ei kuulkaas ole kaikille mitenkään itsestäänselvää. Hyvää vuorovaikutusta jouduttavat sellaiset ominaisuudet kuin avomielisyys, sosiaalisesti hyvä suorituskyky, herkkyys toisen viesteille ja tarpeille ja kyky käyttää joustavasti erilaisia psyykkisiä ja käyttäytymisstrategioita, jotta voi sopia seksuaaliset kohtaamiset molempia osapuolia tyydyttävällä tavalla.

  Hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot auttavat myös suojaamaan itseä ja toista turhilta riskeiltä, jopa kiihkeän seksin tiimellyksessä. Fiksuus ja hyvä itseluottamus vahvistavat seksuaalista osaamista.

  Tutkijat jakoivat nuoret aikuiset karkeasti kahteen joukkoon: Kontakti-orientoituneet huomioivat omat ja kumppanin seksuaaliset toiveet ja rajat vakavasti ja solmivat emotionaalisia ja tasa-arvoisia suhteita. He kypsyvät aikuisiksi harmonisesti kumppanin kanssa rinta rinnan.

  Pakonomaiset mieltävät itsensä ja kumppaninsa kohteiksi: Heidän on vaikea antautua tunnetasolla ja sitoutua toiseen. Tällaiset nuoret aikuiset saattavat olla sosiaalisesti eristäytyneempiä kuin hyviin kontakteihin kykenevät, eivätkä heidän suhteensa ole kovin vastavuoroisia. Siitä sitten vaan valitsemaan ryhmänsä. Haluaako olla itsevarma ja henkisesti ja seksuaalisesti kyvykäs ja onnellinen - vai ei. Nuorten aikuisten seksuaalikäyttäytyminen ja seksuaaliset riskinotot.

  Pervertia puhkeaa yleensä nuorella iällä eikä siihen toistaiseksi ole löydetty sopivaa parannuskeinoa. Tyypillisiä oireita ovat jatkuva rivoilu, tolppien ja ihmisten rynkyttely, härskien käsimerkkien näyttäminen ja hävytön ilveily. Mikäli pervertikko saa käteensä minkä tahansa pitkulaisen esineen, alkaa sen vääjäämätön pyörittely sukupuolielinten edessä. Tällöin henkilö on helikopteritilassa.

  Pervertikon on lähes mahdotonta oppia kirjoittamaan, sillä kun henkilö saa kynän käteensä, piirtää hän pakonomaisesti irstaita kuvia. Elämä pervertikon seurassa voi olla välillä vaikeaa. Lähellä olevat ihmiset tuntevat syvää häpeää, monilla ilmenee öisin painajaisia. Mikäli pervertikon oireet ovat edenneet ylimmälle asteelle, suositellaan paikalle kutsuttavan panokuiskaaja. Vaikeimmissa tapauksissa kuiskaaja on löytänyt alastomaksi riisuutuneen pervertikon painelemasta itseään näyteikkunoita vasten ja huutelemasta takavittua.

  Pervertikot ry omistaa tilan, jonne tautia sairastavan voi tuoda. Keittiötilassa pervertikko voi syödä banaaneja ja pestä kurkkuja. Olohuoneessa pyörii ympäri vuorokauden mieltä rauhoittavaa pornoa. Tämän tiedotteen tarkoituksena on kunnioittaa jokaista pervertiaan sairastunutta ja heidän läheisiään. Kochta-Kalleinen -pariskunnan perustama valituskuoro http: Kuorot siis kokoavat yhteen ihmisiä, joilla on valituksen aiheita ja halua laulaa kimpassa.

  Psykologi Guy Winch kirjoittaa Psychology. Winch väittää, että nykyvalittajat ovat hampaattomia. Valittamisen psykologia on rapautunut, koska kuorolaulu ei johda mihinkään.

  Valittajien pitäisi mennä laulamaan jonnekin, missä asioille voidaan tehdä jotakin. Ihmisten ei pidä kitistä kotona, torilla tai kuorosalissa, vaan mennä eduskuntatalon portaille tai kaupungintalon edustalle, Winch vinkkaa.

  Ja mitenkäs tällä on ollut Suomessa vaikutusta mihinkään? Minulla oli aiemmin sellainen työpaikka, jossa kokoonnuttiin sännöllisesti pitkiin palavereihin, joissa valitettiin oikein kunnolla.

  Ihmiset sanoivat suorat sanat ja joku vähän itkikin. Paltsut tihenivät ja venyivät ja muuttuivat yhä henkilökohtaisemmiksi. Lopulta käsiteltävät asiat eivät enää liittyneet varsinaisesti työntekoon. Ongelmat eivät ratkenneet valittamalla. Olisi tarvittu toimintaa ja päätöksiä. Winch siis kaipaa aitoja muutoksia, eikä pelkkää valitusta. Psykologina hänen pitäisi tietää, että yllättävän monelle ihmiselle jatkuva valittaminen riittää.

  Ihmisillä on arvoja mm. Fiksu kunnioittaa itsestä poikkeavia elämänarvoja eikä loukkaa muita, vaikka itse ajattelisi toisin. Muuten ihan näyttävän näköinen "ruokakaupan" poika, mutta mun makuun ihan liian laiha!

  Kyllä miehessä pitää lihaksia olla, ja oikeassa kohdassa vielä: Kirjoitat tekstiä, joka ei kuulu sivustolle, joka on lapsen ja teinien avoimesti luettavissa. Annoin tästä palautteen myös Lilyyn. Lilya käyttää hyvin iso määrä alaikäisiä nuoria. Mahdollisesti, rikot kenties lakia. Lapsille haitallinen nettimateriaali on suojattava Kestolla, julkaisijan toimesta. Jos asiaan ei tehtäisi muutosta, otan yhteyttä asiaa hoitavaan viranomaiseen, joka voi ratkoa tätä sitten.

  Ennakkosensuuria ei ole, viranomaiset aloittavat tutkinnan vasta kansalaisten ilmoituksesta vasta. Joten teillä on mahdollisuus, siellä Lilyssä, toimia itse. Toivon, että olisit ensin kysynyt asiaa minulta, niin olisi säästynyt iso vaiva itseltäsi.

  Olen nimittäin tarkistanut sisällön sopivuuden erikseen Lilystä ennen sisällön julkaisua. Tiedän muuten varmasti, että jokainen lukijani ei ole alaikäisen lapsen vanhempi. Ekana tulee mieleen oma äiti. Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin.

  Liity yhteisöön » tästä. Kävipä sitten ilmi, että hänen käsityksensä onnistuneista polttareista eroaa hyvinkin olennaisesti minun käsityksestäni: Tämähän ei käy missään nimessä laatuunsa. Keitä muita nuoria komeita minä tunn…. Edellinen juttu Seuraava juttu. Kommentit Niin siis missä nää polttarit pidettiinkään?! Cougari vois järkätä oman tyylisensä blogimiitin! Viinaa ja miehiä ;. Kyllä se nyt tietää kun piti kysyä lupa laittaa kuva: No sehän on vasta 20, ehkei se halua vielä vakiintua Jos hän on tutustunut blogiisi, niin luulen että viimeistään nyt olet vastustamaton.

  Mä nuolin puhelimen näyttöä. Housuunhan ne käpälät pitäisi laittaa. Joo häiden osoite mulleki kiitos! Pahoittelen jos sinua on nimitelty.

  maaliskuu En rehellisesti sanottuna ymmärrä miksi onnistuin tällaisen herkun itselleni . teidän PEPPUMIESTEN" temput ja VAATISI sitä mitä nainen oikeasti toivoo!! . Homoseksuaaliset ominaisuudet tulevat esiin yleensä kriiseissä. Peppuseksistä saavat naiset ovat haluttua tavaraa miesmarkkinoilla On arvokkaampi Vain homoseksuaalit tuntee vetoa sontaluukkuun. . ”harvinaista herkkua”. niin minuutin päästä vaimo jo voihki naama tyynyssä peppu täristen orkusta. tammikuu Jokainen mies kantaa mukanaan pipettiä ja litran pulloa tyrmäystippoja, joita ne haluaisivat laittaa lasiini. . Molemmat saavat porno-orkut samaan aikaan. Homoseksuaalin eheytyminen on mielestäni oman suuntautumisen tajuamista ja . Mahan täydeltä pop up -herkkuja: Ravintolapäivä on täällä taas.

  KALU GAY KOSTEANA SEKSITREFFIT LAPPEENRANTA

  : Miehen orkku hekku homoseksuaaliseen

  Homoseksuaaliseen puhelinseuraa kinky 999
  Miehen orkku hekku homoseksuaaliseen 430
  PUHELINSEKSI 09 TEE GAY ITSE TEKOKALU Äläkä tunne itseäsi huonoksi. Ne suhteen eri vaiheet olisi tietysti hyvä tunnistaa ja "dokumentoida", jospa siitä oppisi jotain. No sen näkee sitten miten mies sen kestää ettei saa sitä. Tässä mallissa kuolema on ehdoton kaikille paitsi moitteettomille velhoille. Se rehellinen vastaus
  GAY NUAT THAI SEINÄJOKI SUOMI LIVE CHAT Vedin terävästi henkeä kun liukas terska upposi peppuuni. Olemme olleet niin kauan yhdessä ettei naisellani todellakaan ole tarvetta teeskennellä. Orgastinen meditaatio on yksi tehokkaimmista keinoista valmistautua tuohon ykseyteen sulautumiseen. Tiibetissä vierailleiden länsimaisten tiedetään tuohon aikaan kertoneen tarinoita vuonna kuolleesta viidennestä Dalai Lamasta, jonka lukuisia naissuhteita oli aikoinaan kummasteltu. Jos jotkut naiset eivät opi taskuparkkeerausta, voi syy toki löytyä naisen älyn rajoittuneisuudesta, mutta myös itseluottamuksen ja harjoittelun puutteesta.