Recent Posts

  Ovulaatiovuoto energiahalli lahti homoseksuaaliseen

  Otta en huomioon siis sen, että Helsinki- Vantaan lentoasemalla alkoi tämän viikon maanantaina erityiset turvatar kastukset jo aamulla , jolloin tämä matkalaukku kaaos ei ollut vielä alkanut. Niin tämä viestii suoraan siitä, että joillain turvallisuuspuolen viranomaisilla oli jotain ennakkotietoa jostain tulevasta.

  Suojelupoliisi SUPO tehtävänä kun olisi juuri yrittää estää Brysseli n kaltaisten terrori-iskujen toteutumisia. Mossadin agentit kuuluu tässä suhteessa SUPO: Suomen sisäin en turvallisuustilanne kiristyi muutama vuosi sitten, kun Hel singin kaupunki myi kokonaisen kiinteistön hämäräperäiselle sionistiselle juutalaisjärjest ölle. Nyt tämä Mariankatu 3 osoitteessa meritullinkasarmissa toimiva ortodoksijuutalainen järjestö saattaa jo vakoilla suomea ja raportoida tietonsa Mossadille ja Mossad edustaa valtionterrorismia.

  Ex -meppi Esko Seppänen kirjoitti tästä asiasta muutama vuosi sitten blogissaan. Israelin tiedustelupalvelu Mossad on sekaantunut aiemminkin Suomessa toteutettuun valtionterrorismiin, sillä Myyrmannin pommi-isku oli heidän organisoima. Koska Mossad oli varoittanut Suomessa toimivia poliittisesti korkea-arvoisia virkamiehiä, ettei h eidän tulisi mennä Tämä antaa hyvin vahvasti osviittaa siitä, et tä Mossadilla oli jotain tekemistä tuon Myyrmannin pommi-iskun kanssa , eikä pääepäilty Petri Gerdt välttämättä ollutkaan sen pääsyyllinen.

  Mutta Gerdt oli Mossadin toime sta profiloitu erittäin sopivaksi pääepäillyksi, k oska hän osasi rakentaa jonkinlaisia sirpalepommeja ja oli ns. Lähettänyt Against NWO klo 6: Kohteen lähettäminen sähköpostitse Bloggaa tästä!

  Niiden tarkoituksena on ohjelmoida uutistenlukija suggestoimaan, että he voisivat olla tämän Ebola-viruksen uhreja. Nuo uutiskuvat ovat kuitenkin suurimmaksi osaksi jopa näyteltyjä ja niistä mm. Näiden tällä hetkellä käynnissä olevien pelkoa levittävien Ebola-uutisointien tarkoituksena on nyt samalla tavalla valmistaa kansat hyväksymään tulevat pakkorokotteet, joita myös tänne Suomeenkin THL on jo lupautunut tilaamaan koko Suomen kansalle. Rokotteet tulevat olemaan vaarallisia ja niillä ei ole mitään tekemistä minkään Ebola-viruksen immuniteettisuojan parantamisen kanssa.

  Niin ja tämä pakkorokotushuhu ei perustu mihinkään mututietoihin, vaan sen on ihan vahvistanut suomalainen mikrobiologian ylilääkäri, kuinka SOTE-uudistuksessa Suomen tartuntalakia muutetaan niin, että siinä aletaan rajoittamaan kansalaisten vapauksia WHO: Viimeksi tuo valheellinen ja lääketeollisuutta rahastustarkoituksessa hyödyttänyt tekaistu sikainfluenssa-epidemia osoitti jo sen, että minkälaisia tunareita koko THL: Jotka vaarantavat lahjustenkin turvin koko suomen väestön terveyden ja turvallisuuden ottamalla ensin rokoteyhtiöltä useiden miljoonien lahjukset siitä, että alkavat tilaamaan koko suomen väestölle räätälöidyt vaaralliset ja testaamattomat sikapiikit.

  Tuota valheellista sikainfluenssa-epidemiaakin edelsi pitkä ja laaja pelottelukampanja koko Suomen ja myös ulkomaidenkin valtamediassa. Nyt kuitenkin tälle Ebola-uutisoinnille ei pidä antaa pelolla yhtään valtaa, koska muuten on vaikeaa lähteä ottamaan selvää, että mikä tämän kaiken pakkorokottamisen tarkoitus on.

  Pakkorokottamisen salainen juoni kun on valtaväestön vähentäminen n. Joka on määrä toteuttaa vuoteen vuoteen mennessä. Kun taas toisilla ajatushautomoilla maailman valtaväestön depopulaatio agendan death-lineksi ollaan laitettu jopa , että kyllä nämä psykopaattiset pankkiirijohtajat osaavat olla varsin ylimielisiä omissa fantasioissaan täydellisesti kontrolloidusta maailmasta, jossa keinoäly ottaa vielä vallan ja mikrosiruilla hallitaan koko ihmiskuntaa.

  Sitten kun vielä mennään tähän paljon vaiettuun aiheeseen kuin biohakkerointi, niin sitäkin on jo D. Implantoinnin ja mielenhallinnan uhrien sieppauksista on vastannut mm. Kyseinen mielenhallintaohjelmointi perustuu siis traumapohjaiseen mielenhallinta-tekniikkaan, jossa uhrin mieli rikotaan aiheutamalla hänelle traumoja, joista hänelle syntyy ns.

  Hollywoodin lukuisat näyttelijät valkokankaalla ovat todellisuudessa näitä heidän "kaksoispersooniaan", joten tällä tavalla tämä ohjelmointi toimii. Tähän tv ja elokuvateollisuuteen on myös luotu lukuisille keski-ikäisille naisillekin suunnattuja televisiosarjoja kuten tämä ylläoleva Sinkkuelämää. Siinä suggestoitiin naiskatsojat elämään samalla tavalla myös omassa elämässään, että ei oteta elämästä juurikaan vastuuta ja deittaillaan vain lukuisien miesten kanssa.

  Niin elämä johtaakin siihen, että sosiaalinen vuorovaikutus vastakkaiseen sukupuoleen saadaan särjettyä pinnallisemmaksi. Mutta miehiin suunnattu ohjelmointi on myös suunnattu voimakkaasti yhä enemmän ns. Miehet ja naiset on saatu keskenään kuin vieraannutettua toisistaan näiden lukuisten viihdeteollisuuden mieltä suggestoivien sarjojen myötä. Monet katsojat voivat olla näistä sarjoista tai elokuvista jopa niin suggestoituja, eli ohjelmoituja, etteivät enää erota niitä oikeasta elämästä.

  Nyt kun sitten vielä palataan tähän käynnissä olevaan Ebola-aiheeseen, niin Suomen kansa aiotaan todellakin pakkorokottaa jälleen ja viimeksi silloinen pääministeri Matti Vanhanen sai estettyä suomen kansan pakkorokotukset muuttamalla suomen silloista tartuntalakia. Joten sen takia hänet savustettiin pois politiikasta, eikä häntä enää tuon tempun jälkeen kutsuttu valtaeliitin Bilderberg-kerhoon.

  ...

  Matkalaukut eivät häiriön vuoksi liikkuneet ollenkaan ja tämä aiheutti matkustajille ongelmia. Matkalaukut eivät liikkuneet mihinkään ja vartijat pitivät niitä silmällä. Kuitenkin sitten kun mennään seuraavaan asiaan, josta Suomen media ei kertonut ollenkaan.

  Sillä Helsinki-Vantaan lentoasemalla alkoivat maanantaina Matkustajille tiedotettiin, että lentokoneisiin sai viedä vain henkilökohtaiset matkatavarat. Oliko siis jollain ylemmällä taholla annettu varoitus, että jollain Eurooppalaisella lentoasemalla tultaisiin iskemään lähipäivinä?

  Vai saattoiko olla jopa niin, että Helsinki-Vantaa oli myös iskukohteena, mutta eräät Suomen kansallisestakin turvallisuudesta vastaavat tahot onnistuivat estämään sen. Emme voi sitä tietää, mutta joka tapauksessa koko Helsinki-Vantaan lentoaseman viime maanantainen matkalaukku kaaos tehostettuine turvatarkastuksine ei voinut missään tapauksessa johtua vain jostain sähköisestä häiriöstä, ettei matkalaukkuhihnat liikkuneet sähköhäiriön vuoksi. Jos ylipäänsä ajatellaan Helsinki-Vantaan lentoasemaa mahdollisena valtionterrorismin iskukohteena, niin se olisi Naton maanalaisille armeijoille mitä suurin lottovoitto, jos sillä onnistuttaisiin horjuttamaan Suomen sisäistä turvallisuutta.

  Koska sen nojalla Nato voisi pakottaa Suomen lopulta liittymään Natoon. Mutta sen sijaan Venäläinen ja Malesialaisia koneita on pudotettu jo kaksi viimeisen 3 vuoden sisällä ja kaikki näistä olivat CIA: Otta en huomioon siis sen, että Helsinki- Vantaan lentoasemalla alkoi tämän viikon maanantaina erityiset turvatar kastukset jo aamulla , jolloin tämä matkalaukku kaaos ei ollut vielä alkanut.

  Niin tämä viestii suoraan siitä, että joillain turvallisuuspuolen viranomaisilla oli jotain ennakkotietoa jostain tulevasta. Mutta viranomaiset vakuuttivat matkustajille, ettei heidän tulisi olla ollenkaan huolissaan. Nyt sitten kuitenkin tämä kotimaan mediassa peloteltu Ebola-epäilty osoittautuikin perättömäksi. Niin mikä saa Suomen valtamedian tarttumaan tällaiseen epäolennaiseen pikkujuttuun ja käyttämään sitä psykologisen informaatiosodankäynnin pelotteluvälineenä, kun flunssaankin kuolee suomessa päivittäin muutamia ihmisiä.

  Niin miksei nuhakuumeesta julkaista tällaisia kansalaisia pelottavia uutisia, että "varokaa vaarallista nuhakuumeen epidemiaa". Nämä lukuisat Ebola-virukseen liittyvät uutisoinnit maailmalla ovat olleet osa Washingtonin informaatiosotaa ja niissä on käytetty monia mielenhallintaan liittyviä tekniikoita.

  Yksi on se, että melkein jokaisessa valokuvassa, joka koskee Ebola-uutisointia on joku tummaihoinen mies vihreän paidan kanssa ja tämä vihreän värinen paita toistuu koko ajan siellä.

  Mitä tämä vihreä paidan väri näissä uutiskuvissa on tarkoitettu ohjelmoimaan. Niiden tarkoituksena on ohjelmoida uutistenlukija suggestoimaan, että he voisivat olla tämän Ebola-viruksen uhreja. Nuo uutiskuvat ovat kuitenkin suurimmaksi osaksi jopa näyteltyjä ja niistä mm. Näiden tällä hetkellä käynnissä olevien pelkoa levittävien Ebola-uutisointien tarkoituksena on nyt samalla tavalla valmistaa kansat hyväksymään tulevat pakkorokotteet, joita myös tänne Suomeenkin THL on jo lupautunut tilaamaan koko Suomen kansalle.

  Rokotteet tulevat olemaan vaarallisia ja niillä ei ole mitään tekemistä minkään Ebola-viruksen immuniteettisuojan parantamisen kanssa. Niin ja tämä pakkorokotushuhu ei perustu mihinkään mututietoihin, vaan sen on ihan vahvistanut suomalainen mikrobiologian ylilääkäri, kuinka SOTE-uudistuksessa Suomen tartuntalakia muutetaan niin, että siinä aletaan rajoittamaan kansalaisten vapauksia WHO: Viimeksi tuo valheellinen ja lääketeollisuutta rahastustarkoituksessa hyödyttänyt tekaistu sikainfluenssa-epidemia osoitti jo sen, että minkälaisia tunareita koko THL: Jotka vaarantavat lahjustenkin turvin koko suomen väestön terveyden ja turvallisuuden ottamalla ensin rokoteyhtiöltä useiden miljoonien lahjukset siitä, että alkavat tilaamaan koko suomen väestölle räätälöidyt vaaralliset ja testaamattomat sikapiikit.

  Tuota valheellista sikainfluenssa-epidemiaakin edelsi pitkä ja laaja pelottelukampanja koko Suomen ja myös ulkomaidenkin valtamediassa. Nyt kuitenkin tälle Ebola-uutisoinnille ei pidä antaa pelolla yhtään valtaa, koska muuten on vaikeaa lähteä ottamaan selvää, että mikä tämän kaiken pakkorokottamisen tarkoitus on. Pakkorokottamisen salainen juoni kun on valtaväestön vähentäminen n.

  Joka on määrä toteuttaa vuoteen vuoteen mennessä. Kun taas toisilla ajatushautomoilla maailman valtaväestön depopulaatio agendan death-lineksi ollaan laitettu jopa , että kyllä nämä psykopaattiset pankkiirijohtajat osaavat olla varsin ylimielisiä omissa fantasioissaan täydellisesti kontrolloidusta maailmasta, jossa keinoäly ottaa vielä vallan ja mikrosiruilla hallitaan koko ihmiskuntaa. Sitten kun vielä mennään tähän paljon vaiettuun aiheeseen kuin biohakkerointi, niin sitäkin on jo D. Implantoinnin ja mielenhallinnan uhrien sieppauksista on vastannut mm.

  Kyseinen mielenhallintaohjelmointi perustuu siis traumapohjaiseen mielenhallinta-tekniikkaan, jossa uhrin mieli rikotaan aiheutamalla hänelle traumoja, joista hänelle syntyy ns.

  Hollywoodin lukuisat näyttelijät valkokankaalla ovat todellisuudessa näitä heidän "kaksoispersooniaan", joten tällä tavalla tämä ohjelmointi toimii. Tähän tv ja elokuvateollisuuteen on myös luotu lukuisille keski-ikäisille naisillekin suunnattuja televisiosarjoja kuten tämä ylläoleva Sinkkuelämää.

  Videos x masajes eroticos videos pornos españoles cumloader español gratis alexi texa vasca follando tetas en español xxx tetas del mundo video porno gratis tias buenas desnudas videos xxx gratuitos alexia texas videos porno gratis porno bi videos porno porn videos porno porno de gorditas españolas porno anal extremo tias en español videos gratis porno maduro peliculas porno xx secretarias follando porno xxx gratis kitty jane anal duro videos xxx españoles porno de masajes lesbianas videos porno peliculas xxx conos peludos guapas desnudas zorras lesbianas amateur tetas travestis cuarentonas tetonas porno manga porno xxx tias buenas desnudas buscar porno gratis xoxos peludos sexo grati paris hilton videos porno gratis buscar videos gratis videos lesbianas videos coumluder videos xxx mujeres free videos porno ama de gratis diario mamando asia akira porno en espanol fotos de españolas gratis videos hentai video videos porno samantha bentley tetona masturbandose casting sexo gratis corridasenlaboca jasmine webb porno viejas xxx follando blanca nieves porno hd mujeres con los mejores tetas maduras vestidas y chicos desnudos porno de maduras porns porno maduros follando por dinero torbe vídeos de viejos gordita follada mucho porno antiguo follar por dinero torbe maduritas folladoras video porno de putas x video gratis grandes penes xxx video de videos porno de sexo con chicas para descargar gratis mejores vídeos transexuales parejasfollando sexo vidio porno enfermeras follando porno tetas del mundo videos porno de negros culos gigantes videos de putas xx videos porno en la playa chicas desnudas lesbianas tetas jovenes peludas gordas maduras para mujeres embarazadas xxx muyzorrras jovenes xxx viejos gordas porno x videos sexo abuelas videos travestis follando embarazadas desnudas webcams sexo videos porno lesbianas come coños peludos videos gratis tetas grandes sexo gratis ancianas porno peludos follando videos masajes porno dunia montenegro tetonas parejitas porno falso porn videos porno strapon porno gratis videos videos sexo en español hd paginas de sexo porno nuria tetona xxx xxx milf mamada jinx maze porno gratis porno española maduras videos lesvianas videos videos porno español de maduritas solo porno maduras tias en castellano tetas grandes porno mature porn porno gratis videos porno hd hd teen porn muyzorrras putas chica cachonda pajas españolas dunia montenegro porno anal videos muy guarras chicas guaras peliculas porno porno xxx videos lesbianas lesbianas teniendo sexo con porno lesbico casero abuelas melani rios juegos porno en castellano videos porno espanol videos x videos porno madurita videos xxl gratis de viejas foyando porno amateur x videos pornos porno tias buenas desnudas madre video porno pollas grande porno de guarras amateur vides porno de españolas videos de lesbianas grandes porno follando videos caseros lesbianas lesbianas gratis xxx brasileñas follando por no petardas viejas videos pono duro sexo amateur sexo trans coños peludos videos gratis porn tube tetona follando videos sexo duro mamas cachondas pareja española glory hole porn sexy porno hd tetas perfectas chicas porno gratis porno mujeres tetonas videos porno gordas super porno hd videos porno gratis sexo anal vídeos porno castellano videos españoles chicas calientes toro pprno porno gratis amateur videos porno asiatico latina xxx rubias desnudas porno maduraa maduritas.

  con mujeres mujeres negras desnudas analporn videos chicas espiadas secretarias calientes parejas cleopatra xxx hana montada tetona masturbandose xxx videos anal gordasfollando videos free hd free latina xxx videos porno gordas tetonas follando embarazada follando video amateur porn masage rooms porno mujeres follando tetas perfectas peludos follando videos de travestis videos de transexuales follando culonas y culonas maduras swinger sex parejitas porno españom porno español porno.

  con abuelas porno gey gratis actrices porno de hombres negros xxx nuria porno lesvianas xxx rubias 19 ancianas porno eyaculacion femenina porno lesbiana putas peliculas porno lesbico chicas cumloude videos porno gratis maduras embarazada follando videos porno embarazadas desnudas porno gratis videos intercambios de putas gratis actrices del porno madura española follando vifeos porno españoles putas videos porn milf lesbianas follandose travestis hombres negros desnudos sasha grey xxx rubia española follando videos morenas calientes sexo trios holly michaels porno intercambio parejas amateur xxx porno españolas porno en directo xxx gratis de viejas folladas videos cuarentonas cachondas free masage erotico porno ver vidios pormo alexis texas porno amateur tube nacho vidal masturbandose vídeos follando sexo gratis mujeres gordas desnudas xxx porno duro teens hd paginas porno aleman gratis video hentai x trios art porn morenas19 videos porno porno duro videos porno se folla a hombres abuelos porno milf porn videos gratis peliculas porno secretarias follando sextube chicas cachondas xxx videos gigi love indias follando en español mujeres con porno latinas cachondas maduras caliente porno bi videos anal gratis de fiesta porno maduras videos porno de orgias amater rusas follando con bideos de mujeres videos porno transexuales follando porno pajas gratis parejas sextube porno españoles orgias hd corridas xxx gratis españoles videos pornos hd viejas videos porno español porno.

  con porn hentai porno gratis en español mujer porno casting xxx video amateur video sexo con tetas naturales follando nenas calientes parejas porno maduras mujeres maduras ver porno asiático rubias 19 videos maduras lesvianas porn espanol videos gratis xxx abuelas gratis en español gratis en español de videos porno gratis grandes videos lesvianas gratis viejas putas viciosas masajistas lesbianas porno francesas webcam sexo en español vidios pornos gratis porno maduraa maduritas.

  Homoseksuaaliseen cam thaihieronta vaasa

  ILMAIS HOMOSEKSUAALISEEN SEKSI SEKSI KAUPPA

  : Ovulaatiovuoto energiahalli lahti homoseksuaaliseen

  KAJAANI GOOGLE MAPS HOMOSEKSUAALISEEN NAISTEN ITSETYYDYTYS VIDEOT Homo sexi kaupat penis pumppu
  FINLAND SEX WORK FREE PORN GAY GAY Kun vähävaraisten perheiden ja lastenkotien vailla moraalista kasvatusta kasvatetut lapset turhautuen eivät enää voi muuta tehdä, kuin käydä pesäpallomailoineen jakamassa omankäden oikeuttaan toisia nuoria vastaan ja näistä sitten Suomen mediassa jeesustellaan useiden lööppien voimin, vaikka kulissien takana juonitellaan Ebola-rokotteiden miljardibisnestä ja globaalin valtaväestön massavähennystä Ebola-rokotteilla. Implantoinnin ja mielenhallinnan uhrien sieppauksista on vastannut mm. Mitä tämä vihreä paidan väri näissä uutiskuvissa on tarkoitettu ohjelmoimaan. Ex -meppi Esko Seppänen kirjoitti tästä asiasta muutama vuosi sitten blogissaan. Koska Mossad oli varoittanut Suomessa toimivia poliittisesti korkea-arvoisia virkamiehiä, ettei h eidän tulisi mennä
  Homo seksiseuraa virosta ii2.org Gay vatsatauti tarttuvuus wilma hyrynsalmi
  GAY HALPA PUHELINSEKSI SEKSISEURAA NAISELLE Seksiseuraa kajaani seksikaupat helsinki gay
  Mies sängyssä latina homo sex Lääkintähenkilökunta tuli uutisten mukaan kertomaan matkustajille, että kuinka koneesa oli ollut virus epäily. Sillä Helsinki-Vantaan lentoasemalla alkoivat maanantaina Nyt on tullut aika herätä tästä kollektiivisesta unesta ja ryhtyä vastatoimiin, koska informaatiosota on jo käynnissä III-maailmansodan kautta ja sitä käydään valtamediassa. Rokotteet tulevat olemaan vaarallisia ja niillä ei ole mitään tekemistä minkään Ebola-viruksen immuniteettisuojan parantamisen kanssa. Israelin tiedustelupalvelu Mossad on sekaantunut aiemminkin Suomessa toteutettuun valtionterrorismiin, sillä Myyrmannin pommi-isku oli heidän organisoima. Nyt sitten kuitenkin tämä kotimaan mediassa peloteltu Ebola-epäilty osoittautuikin perättömäksi.